We zoeken een nieuwe collega

 

Leuk nieuws! We zoeken een enthousiaste Accountmanager voor de regio Zuid Nederland die ons team komt versterken. Deze accountmanager is een relatiebouwer die als geen ander weet hoe je klanten kunt binden. Het is een functie voor iemand die graag zelfstandig, maar ook samen in een gezellig team samenwerkt. Én in de buurt van de driehoek: Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven woont. 

Huh! Waarom vraag je mij?

Ja! We werken namelijk heel graag met jou samen en we zijn overtuigd dat leuke mensen, leuke mensen aantrekt! ;) Daarom geloven we in de kracht van ons netwerk en wie weet ken jij wel de juiste persoon die bij ons team past. 

Deel het bericht

Lees de hele vacature op www.nnek.nl/vacatures en stuur de link vooral door als je een geschikte kandidaat kent!

 

In het kort iets over de openstaande functie. 

Accountmanager regio Zuid Nederland...

Is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties met financieel adviseurs. Met jouw commerciële skills en enthousiasme weet jij nieuwe contacten te leggen en deze om te zetten in succesvolle samenwerkingen. Dit doe je door gesprekken met adviseurs bij hun op locatie, het bezoeken van events en het geven van lezingen en trainingen.

Het betreft een uitdagende en zelfstandige rol, waarbij je de kans krijgt om jouw commerciële vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te tillen. Je hoeft geen kaas gegeten te hebben van beleggen. Wij leiden je namelijk op tot een goede presentator voor klantpresentaties, trainer voor workshops over beleggen en een gesprekspartner op het niveau van DSI Beleggingsadviseur.