Uitleg

Wat is de beste oplossing voor je klant?

Je wilt dat je klant een zo goed mogelijk beleggingsresultaat krijgt. En dat willen wij natuurlijk ook! Daarom helpen wij je met een second opinion inzicht te krijgen in hoe een portefeuille presteert ten opzichte van onze beleggingsdienst NNEK Vermogensbeheer. Of je eigen beleggingsbeleid! Deze service is alleen beschikbaar voor adviseurs die met ons samenwerken. Registreer je daarom eerst op ons platform. De rest wijst zich vanzelf.

Voor wie?

Een portefeuillevergelijking is voor een bestaande of potentiële klant. Kan allebei!

De opties

  1. NNEK | Je kunt een bestaande portefeuille laten vergelijken met onze beleggingsdienst NNEK Vermogensbeheer. De portefeuillevergelijking is dan kosteloos.

  2. Fondsenplatform | Hanteer jij een eigen beleggingsbeleid via Fondsenplatform? Dan kun je ook jouw eigen portefeuille laten vergelijken met onze beleggingsdienst NNEK Vermogensbeheer. De kosten zijn dan 69,- ex. BTW.

Hoe kun je gebruikmaken van de portefeuillevergelijking?

Registreer je en upgrade daarna je account naar een samenwerking. Adviseurs die met ons samenwerken kunnen allemaal vrijblijvend gebruikmaken van alle tools.

Heb je al een samenwerking ingeregeld?

Log dan in. Op deze pagina staat dan meer informatie en je hebt de mogelijkheid om de portefeuillevergelijking aan te vragen.