Groot server onderhoud gepland

Op zaterdag 1 april en zondag 2 april voert NNEK groot onderhoud uit op onze servers. Hierdoor schakelen we die dagen voor korte periodes de websites uit. We hebben het onderhoud juist in het weekend gepland zodat je hier hopelijk zo min mogelijk ongemak van ervaart.

Waarom onderhoud?

Net zoals je regelmatig updates installeert op je laptop, tablet of werkstation, doen wij dat ook met onze servers. Zo zijn alle nieuwste patches en updates weer geïnstalleerd. Je weet dat na een update je computer of telefoon opnieuw opgestart moet worden. Dat is bij een server update niet anders. Veel onderdelen zijn met elkaar verbonden. Denk bij ons aan de bigdataserver die gegevens naar NNEK KENNIS brengt of de beleggingsadministratie die de koersen ververst. Hieronder zal in het geplande weekend regelmatig een aantal websites, tools en apps tijdelijk niet functioneren.

Wat kun je doen?

Mocht een klant een rekening moeten openen, dan is dat lastiger in dat weekend. Houd er dan rekening mee dat zij dit voor zaterdag 1 april doen en anders weer vanaf maandag 3 april. Wat je zelf kunt doen? Genieten van je weekend! 😉

Vragen?

Als je een vraag hebt kun je contact opnemen met je accountmanager of met het accountteam via telefoonnummer 088 – 55 10 150 (ook WhatsApp) en via [email protected].