Fund Seminar: Masterclass Fondsenplatform

Heb je het al gehoord? Fondsenplatform is dé nieuwe broker voor het efficiënte segment! Fondsenplatform maakt het mogelijk om elk type klant te bedienen, ongeacht het vermogen en zonder het maatwerk te verliezen. Met Fondsenplatform behoud je de regie over het beleggingsbeleid en krijg je persoonlijke ondersteuning en slimme tools om je processen te optimaliseren. Van modelportefeuilles tot diverse rekeningen, zoals lijfrenteopbouw en uitkerende varianten. Met de nieuwe pensioenwet neemt de vraag naar vermogensadvies enorm toe. Ben jij die slimme professional die hierop inspeelt?

Op donderdag 26 september staat Fondsenplatform op het Fund Seminar. Het Fund Seminar is hét kennisplatform en event voor vermogensbeheerders.

Exclusieve masterclass Fondsenplatform – De nieuwe broker voor het efficiënte segment

Margot Vreeman (Business Consultant Fondsenplatform) onthult in de exclusieve masterclass waar de kansen liggen om het efficiënte segment naast de maatwerkpositie te laten bewegen. Margot neemt je mee in de wereld van Fondsenplatform en deelt praktische voorbeelden, inzichten en tips die je direct kunt toepassen in je businessmodel.  

Praktische details masterclass ronde 1:

  • Datum: donderdag 26 september 2024
  • Tijd: 09:45 uur tot 10:30 uur (Masterclass ronde 1)

👉 Meld je snel aan voor onze exclusieve masterclass op 26 september om 09:45. 

Registreer nu