Meesterklas 2022

Hét inspiratie-evenement voor financieel adviseurs: de Meesterklas. Elk jaar nodigen we out-of-the-box sprekers uit. De focus van onze Meesterklas ligt altijd op persoonlijke groei en ontwikkeling in ondernemerschap.

We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en we kunnen met trots de onderstaande sprekers delen. Des te meer reden om je alvast een plek te reserveren én donderdag 10 november in je agenda te zetten. De kosten van de tickets worden binnenkort bekend gemaakt. Maar zoals je van ons gewend bent, zijn de kosten nooit hoger dan 250,-.

  • Stephanie Bogan
    All the way from Costa Rica komt Stephanie speciaal voor de Meesterklas overvliegen. Stephanie Bogan is oprichter van Limitless Advisor, een bedrijf dat financieel adviseurs, bedrijfseigenaren en CEO’s helpt om een ongekend succesniveau te bereiken. Stephanie helpt je “ja” te zeggen tegen de juiste klanten, een verkoopbaar bedrijf neer te zetten en het meest belangrijke nog; je plezier (terug) te vinden in je ondernemerschap. Michael Kitces, een van ’s werelds bekendste en succesvolste financieel planner, is bijvoorbeeld fan van haar werk.
     
  • Sydney Brouwer
    Meester in klantgerichtheid en klantbeleving. Sydney inspireert managers en leiders om te bouwen aan een klantgerichte cultuur in hun organisatie en medewerkers mee te krijgen richting een betere klantbeleving. Sydney is binnenkort ook te gast in ons journaal op vrijdag 22 april. Je krijgt dan alvast een voorproefje!
Mis het niet! Reserveer jouw plek en blijf op de hoogte.

Reserveer mijn plek