Samenvatting Meesterklas 2023

Het is donderdag 9 november en die tweede week van november betekent steevast: het is tijd voor de Meesterklas! Kontakt der Kontinenten, de locatie, in het prachtig gelegen gebied van Soesterberg stroomt vol met goedgehumeurde adviseurs en collega’s. Er kruipen zelfs een paar zonnestralen voorzichtig achter de wolken vandaan en er wordt volop koffie en thee geschonken. Een beter begin van de dag kan haast niet. Deze Meesterklas is omgedoopt in het thema: De adviseur als baken van rust in tijden van onrust. En wat waren we blij om jullie, als baken van rust, weer te mogen verwelkomen, te spreken en te inspireren. We hopen dat jullie hebben genoten, verhalen met elkaar hebben gedeeld en mooie ideeën mee naar huis hebben genomen. In deze samenvatting neemt Nadiene Bekkema (collega beleggingsadminstratie én enorm schrijftalent) je mee terug naar het leukste inspiratie-evenement van het jaar: De Meesterklas. Veel leesplezier!