Zo is beleggen voor jou als adviseur altijd winstgevend

Natuurlijk vinden wij dat elk zichzelf respecterende financieel adviseur in Nederland beleggen altijd als onderdeel mee moet nemen in het advies. Toch begrijpen we dat dit soms lastig kan zijn of dat ervaringen uit het verleden een drempel opwerpen. Want hoe zorg je dat je klant tevreden blijft ongeacht de beursstand? Welke manieren kun je gebruiken om beleggen makkelijker bespreekbaar te maken? En hoe zorg je voor toegevoegde waarde voor je klant en jezelf? Goede vragen die beantwoord moeten zijn voordat je beleggen meeneemt binnen het advies. Voordat je verder leest, eerst een disclaimer: Beleggen meenemen in je advies is alleen zinvol, succesvol en raadzaam als je een doorlopende relatie wilt met je klant. Past dit niet in je visie? Dan is de kans op falen groot.