Dukers & Baelemans

Profiteer van de NNEK-inkoopkorting

Door onze samenwerking met Dukers & Baelemans willen we jou nog beter faciliteren met relevante opleidingen voor jouw adviesvak. Dat begint met een inkoopkorting op opleidingen! Met deze kortingscodes bespaar je 32,50% op de – vaak verplichte – digitale zelfstudies Wft, PE Wft, MiFID II en Wwft. Maar ook bijvoorbeeld e-learnings zoals Adviseur Duurzaam Beleggen en Financieel klantgedrag. Daarnaast bespaar je 5% op klassikale en virtuele opleidingen zoals PE CFP- en PE SEH-trainingen. Voor de opleiding Actief klantbeheer profiteer je zelfs van 10% kostenvoordeel.

Volop kansen om je te blijven ontwikkelen

En er is nog meer. Bij afname van minimaal een (digitale) opleiding krijg je in het opleidingsportaal van Dukers & Baelemans toegang tot een bibliotheek vol snackbare leeractiviteiten. Je vindt er bijvoorbeeld micro learnings over het ontwikkelen van skills, samenvattingen van populaire managementboeken, video’s over veelgestelde vragen van klanten én podcasts over actualiteiten in de financiële dienstverlening. Mooie kansen dus om je te blijven ontwikkelen, zonder daar veel tijd in te hoeven investeren.

Hoe werkt het?

Enkel financieel adviseurs die met ons samenwerken, kunnen de kortingscodes gebruiken. Zodra je de samenwerking hebt ingeregeld, kun je via het menu 'Academie' en dan 'Dukers & Baelemans' de kortingscodes inzien. Hoe regel je een samenwerking in?:

  • Heb je al een account op NNEK KENNIS? Zorg dat je bent ingelogd en klik vervolgens op de button 'Samenwerken', rechts bovenin de website.
  • Heb je nog geen account op NNEK KENNIS? Dan kun je je hier registreren en vervolgens een samenwerking aanvragen.
  • Werk je al met ons samen? Log dan in en ga naar het menu 'Academie' en vervolgens 'Dukers & Baelemans'. Daar kun je de kortingscodes inzien.

Kortingscodes

Als je met ons samenwerkt, ontvang je via het menu 'Academie' en dan 'Dukers & Baelemans' de kortingscodes.

  • 32,5% inkoopvoordeel op digitale zelfstudies. Als je met ons samenwerkt, kun je de kortingscodes inzien.
  • 5% inkoopvoordeel op klassikale en virtuele trainingen. Als je met ons samenwerkt, kun je de kortingscodes inzien.
  • 10% inkoopvoordeel op de opleiding Actief klantbeheer. Als je met ons samenwerkt, kun je de kortingscodes inzien.

*Voorwaarden

  • De kortingscodes zijn niet van toepassing op abonnementen, examens en locatiekosten (in geval van klassikale trainingen).
  • De kortingscodes mogen alleen gebruikt worden door aangesloten adviseurs bij NNEK KENNIS.
  • Let op: Je kunt niet een digitale zelfstudie + klassikale opleiding in je winkelmandje doen en dan bij één bestelling meerdere kortingscodes gebruiken. Je kunt bij één bestelling maar één kortingscode gebruiken.