Durf en Daadkracht

Boeklancering

Met trots presenteren we ons boek: 'Durf en daadkracht – Ondernemen met adviesvermogen'. Een boek voor de ondernemende adviseur die niet in zijn bedrijf, maar aan zijn bedrijf wil werken. Voor deze eerste editie verkopen we maar 50 boeken, dus schrijf je snel in om ook een exemplaar te bemachtigen! Scroll naar beneden voor meer info over ons boek.

Details:

 • Er geldt 1 boek per inschrijving.
 • Het boek kost €24,95. Daarvan gaat €5,00 naar het goede doel Justdiggit.
 • Verzendkosten zijn €4,60.
 • Totale kosten zijn €29,55 inclusief 9% BTW.

 

Bestellen

Adres, postcode en woonplaats

Adres, postcode en woonplaats

 

 

megerber

Heb jij de macht over jouw bedrijf of heeft je bedrijf de macht over jou?

Financiële Planning is een vak. Het is dé manier om mensen langdurig en continu te helpen het leven te leiden dat ze willen leiden. We denken de beste manier en misschien wel de enige manier. We geloven dat adviseurs die meer aan Financiële Planning gaan doen en er zelfs hun bedrijf van willen maken, de toekomst hebben.

Dit boek is primair voor alle financieel adviseurs in Nederland. Het gaat niet om de theorie van het vak. Daar zijn hele goede opleidingen voor. Dit boek gaat over de adviseur als ondernemer. Op praktische wijze behandelen we zaken zoals vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn om als adviseur succesvol te ondernemen met het vak Financiële Planning. En hoe je kan groeien om van Financiële Planning zelfs je bedrijf te maken. Dus nee, in dit boek leer je niet hoe je moet beleggen en vermogens moet beheren. Het gaat niet over geld, rendementen en inflatie. Dit boek gaat over jou als adviseur, als ondernemer, als mens.

 

 

Hoofdstukken

 1. Waarom doe je wat je doet
 2. Heel grote doelen stellen
 3. De belofte aan jouw klant
 4. Van eerste indruk tot communicatieaanpak
 5. Partners voor producten en diensten
 6. De waarde van jou en je bedrijf
 7. Samenwerken met collega's en partners

We zijn trots dat veel van jouw collega-adviseurs een grote bijdrage hebben geleverd aan de inhoud. Dankzij hen is het boek bijzonder waardevol geworden. Jij bent belangrijk en wij helpen je graag. Lees en leer in ons boek hoe je je adviesvermogen ten volste en op de beste manier benut, zodat je nog meer tijd aan je klanten kan besteden.

Egbert Berkhoff en Michiel van Vugt

 

eb en mvv