NNEK op vakantie

Hoe zit het met onze bezetting?

Wij geloven dat iedereen het leven moet leiden dat hij/zij wil leiden. Bij NNEK leven we naar deze overtuiging, dus een deel van ons team is nu aan het genieten van een verdiende vakantie! We hebben daarom een kleinere bezetting tijdens de zomervakantie, maar we proberen je vragen natuurlijk zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via:

Stel je vraag makkelijk en snel via Whatsapp

 1. Scan met je smartphone de onderstaande QR-code.
 2. De chat opent automatisch in WhatsApp.
 3. Stuur nu je vraag via WhatsApp.
 4. We zijn beschikbaar van 9:00 tot 17:00 op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

WhatsApp service NNEK


 

 

Leestips

De zomervakantie betekent dat je (eindelijk weer) tijd hebt om een boek te lezen. Wij hebben daarom een viertal boeken die én makkelijk weglezen (want ja.. je wilt tijdens je vakantie ook ontspannen) én die ook je kennis verbreden in je rol als ondernemende financieel adviseur.

 1. No Rules Rules Netflix and the Culture of Reinvention - Reed Hastings
  Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie relevant blijft voor je doelgroep? Dat je bedrijf permanent in de spotlight staat? Dat je als merk 'the talk of the town' blijft? Marketing lijkt het logische antwoord op deze vragen. Klik hier om het boek te bestellen.

 2. The Wisdom of Insecurity - Alan Watts
  Dit boekt suggereert dat de beste manier om veiligheid in het leven te bereiken is: angst in verband met het verleden en de toekomst los te laten, de grenzen van technologie en wetenschap te begrijpen en te accepteren, en je te concentreren op het huidige moment. Klik hier om het boek te bestellen.

 3. Durf en Daadkracht - Michiel van Vugt, Egbert Berkhoff
  Het boek voor ondernemende financieel adviseurs. Durf en daadkracht zijn nodig om je optimale adviesvermogen te gebruiken. Concrete voorbeelden maken direct duidelijk welke vaardigheden nodig zijn om succesvol te worden in dit vak. Na het lezen van dit boek weet je precies wat jij als financieel adviseur kan doen om ook succesvol te ondernemen. Klik hier om het boek te bestellen.

 4. 365 dagen onderweg - Floortje Dessing
  'Het leven leiden dat je wilt leiden' sluit naadloos aan bij de bijzondere reizen van Floortje Dessing, in het boek '365 dagen onderweg' inspireert ze je ook om zelf op reis te gaan. Klik hier om het boek te bestellen.