Bootcamp Vermogensadvies Fondsenplatform

Deze Fondsenplatform Bootcamp is geschikt voor adviseurs die werken met Brand New Day, Fondsenplatform of Scildon. Of voor adviseurs die juist meer betrokkenheid willen bij hun klanten. Het is belangrijk dat je overtuigd bent dat beleggen werkt en dat je de toegevoegde waarde van beleggen makkelijk kan overbrengen aan je klant.

Een Fondsenplatform-editie! We kunnen maximaal 12 enthousiaste adviseurs ontvangen voor deze Bootcamp Vermogensadvies.

Waarom een Fondsenplatform-editie?

De nationaal regime-vergunning biedt je veel kansen. Waar veel banken zich terugtrekken uit de markt van “kleine” vermogens (< 1.000.000,-), ligt voor jou een enorme kans. Als financieel adviseur ken je je klant goed. Je weet de huidige én de gewenste situatie in de toekomst. Als je je vergunning slim inzet, levert dit het volgende op:

  1. Betere beleggingservaring voor je klant.
  2. Nauwere klantrelatie.
  3. Sterker businessmodel in een veranderende (hypotheek)markt.

Onderwerpen:

  1. Bepalen ideale doelgroep voor je eigen beleggingsadvies.
  2. Inrichten van modelportefeuilles in de tools.
  3. Uitleg van de voorbeeldportefeuilles.
  4. Vaststellen van je dienstverlening en vergoedingen.

Kosten en annulering

De training kost 79,- ex. BTW. Wat krijg je hiervoor? Een training van 1 dag, lesmateriaal, lunch en een borrel. Waarom zijn de kosten zo laag? Omdat we het belangrijk vinden dat klanten een zo'n goed mogelijke begeleiding krijgen en op deze manier komen we met gedreven adviseurs in contact.

Is er onverwachts iets tussengekomen? Geef het dan op tijd door. Tot 1 week voor de eerste trainingsdag kun je je kosteloos afmelden. Bij een afmelding binnen 1 week voor de eerste trainingsdag moeten we helaas de volledige trainingskosten in rekening brengen, maar.. je mag je deelname dan 1x kosteloos doorschuiven naar een andere maand. Wordt de training afgezegd vanwege nieuwe coronamaatregelen vanuit de overheid? Dan ontvang je je deelnamekosten uiteraard terug!