Basecamp 2022

Hoe positioneer je jouw bedrijf nog sterker op de markt? Welke marketingstrategie sluit daar nauw op aan? En met welke woorden vertel je het verhaal van jouw bedrijf om nog krachtiger te worden? Tijdens de Basecamp worden deze onderwerpen besproken en gaan we aan de slag, zodat jij met nog meer comfort klanten kunt begeleiden.

Yes! Het is tijd voor de Basecamp

De Basecamp is een trainingsprogramma voor ondernemers in de financiële dienstverlening. Dit programma helpt je verder met je positionering, marketing en je bedrijf. Neem je deel aan de Basecamp, dan volg je het volledige programma. Samen met 14 andere professionals vorm je een hechte groep. Natuurlijk streven wij ernaar om jullie iets te leren, maar belangrijk is nog: jullie leren van elkaar. Naast de studiereis naar Londen vinden de andere trainingen plaats op het kantoor van NNEK in Amsterdam.

Voor wie?

De Basecamp is ontwikkeld voor adviseurs die al ervaring hebben met het toepassen van vermogensadvies en daar met veel comfort klanten in begeleiden.

Programma 2022

  • Dinsdag 29 t/m woensdag 30 maart - Werkreis Londen: Leren van collega’s, werken aan je ideale bedrijf en klant.
  • Donderdag 19 mei - Business model: Wat word je verdienmodel? Op welke doelgroep ga je je focussen? Met welke externe relaties ga je samenwerken?
  • Donderdag 9 juni - Marketing: Hoe zet ik mijn bedrijf in de markt? Welke ervaring moeten mijn klanten krijgen en hoe zorg ik dat ik een consistente boodschap uitdraag?
  • Donderdag 22 september - Storytelling: Je eigen verhaal verweven in je boodschap. In zowel communicatie per persoon als collectieve berichten.
  • Datum zelf te bepalen - Je klantevenement: Een avond voor je relaties waarin we samen met jou je bedrijf opnieuw pitchen. Waarom doe je vermogensplanning en hoe werkt dat?
  • Medio november - De NNEK Meesterklas: Het jaarlijkse inspiratie-evenement in de financiële dienstverlening. Exacte datum wordt nog bepaald.

De kosten

Naar schatting zijn de totale kosten 995,- ex BTW per persoon.

Aanmelden

In totaal mogen 15 deelnemers deelnemen. We hebben nog 2 plekken beschikbaar. Dus wil je deelnemen? Meld je dan snel aan!

Corona

We hebben goede moed dat alle trainingen in 2022 door kunnen gaan, maar aangezien we nog steeds middenin een pandemie zitten hebben we rekening te houden met de coronaregels. Na je aanmelding word je op de hoogte gehouden van de voortzetting van elke training. Uiteraard houden we ons aan de maatregelen die gelden. Indien een training niet door kan gaan, zullen we je op de hoogte houden van een nieuwe datum.