Meesterklas

Vakinhoudelijke evenementen zijn er al genoeg in de financiële branche. NNEK organiseert daarom jaarlijks de Meesterklas. Een evenement waarmee we ons puur richten op inspiratie. We vinden het namelijk belangrijk dat je je ook persoonlijk ontwikkelt. Als mens, professional én als ondernemer. Het thema van dit jaar is 'Durf & Daadkracht'.

Thema

Het thema van dit jaar is 'Durf & Daadkracht'. Dit zijn eigenschappen die we bij jullie financieel adviseurs terug hebben gezien de afgelopen 1,5 jaar. Het waren soms onzekere tijden. Niet alleen voor jou als adviseur, maar ook voor jouw klanten. Bij NNEK hebben we gezien dat jullie in die tijd altijd naast de klant zijn blijven staan. Daar mag je trots op zijn! Tijdens onze Meesterklas willen stilstaan bij deze eigenschappen en proberen om ze nog sterker in te zetten. 

 

Details

Datum: Donderdag 4 november 2021
Locatie: Studio A12
Adres: Schoudermantel 52, Bunnik
Programma: 10:00 - 19:00 uur (inclusief diner)
Borrel: 19:00 - 21:00 uur
Ticketprijs: het is nog even afwachten hoeveel deelnemers we mogen hebben in november. Een definitieve prijs kunnen we nu dus nog niet geven, maar het ligt tussen de 220,- en 280,-. Daar wijken we niet vanaf.

Sprekers

De sprekers hieronder hebben we definitief vastgelegd. Het programma wordt nog uitgebreid.

Robert Doornbos | Voormalig autocoureur F1

Velen kijken al uit naar de Formule 1 in september 2021 in Zandvoort. Wij ook! Jullie kennen Robert Doornbos als voormalig autocoureur en als Formule 1-analist bij Ziggo Sport. Pas op latere leeftijd begint hij met zijn autosportcarrière. Aanvankelijk was hij namelijk een veelbelovend tennisser, maar in 1998 besluit hij een rigoureuze switch te maken. Uiteindelijk wist hij de absolute top te bereiken in Formule 1. In zijn presentatie op de Meesterklas weet hij de link met het bedrijfsleven snel te maken, want net als bij het racen moet je de concurrentie voorblijven. Daarnaast vertelt hij graag over het bereiken van de top, het omgaan met onverwachte situaties en het nemen van risico's. 
 

Peter Hein van Mulligen | Hoofdeconoom CBS

Peter is hoofdeconoom bij het CBS én (wellicht iets minder belangrijk, maar wel leuk) winnaar van De Slimste Mens 2019. Toevallig kwam zijn boek 'Met ons gaat het goed' uit in juni 2020, net toen de coronapandemie in alle hevigheid was losgebarsten. Duizenden doden en een recessie zijn het gevolg van de coronasituatie en dat is niemand ontgaan, want slecht nieuws scoort. Maar ook vóór corona was de stemming vaak somber: met mij gaat het goed, met ons gaat het slecht. Nederlanders hebben een prima leven en weinig te klagen, maar zijn negatief over de staat van het land. Peter Hein laat zien dat het pessimisme niet op feiten gebaseerd is. Met statistieken verwijst hij verschillende mythes waarom het zo slecht zou gaan één voor één naar het rijk der fabelen. Peter Hein zal ons een stukje positivisme brengen en dat kunnen we na zo'n gekke en onzekere tijd wel gebruiken!
 

Jasper Udink ten Cate | Creative Chef

Jasper is de kers op de taart. Bijna letterlijk, want hij gaat naast een presentatie ook het diner verzorgen. En dit is niet zomaar een diner. Wat hij serveert is een stukje kunst! In zijn presentatie zal Jasper het gaan hebben over positionering. In de wereld van gastronomie is het namelijk ontzettend belangrijk dat je je als chef blijft ontwikkelen. Jasper is daardoor specialist geworden in innoveren en zichzelf positioneren. En jezelf goed kunnen positioneren als financieel adviseur is ontzettend belangrijk. De financiële wereld heeft helaas nog (teveel) last van stigma's: beleggen is alleen voor grote vermogens, je loopt teveel risico en er worden alleen slechte producten verkocht. Jasper zal ons op creatieve wijze laten zien hoe je dit kunt aanpakken.